Communiqué de presse
Communiqué de presse

WERELDPREMIÈRE DACIA OP DE IAA MOBILITY 2021 IN MÜNCHEN

Dacia neemt deel aan het Internationale Autosalon van München 2021 met een wereldpremière: zijn ongeziene nieuwe veelzijdige gezinswagen met 7 plaatsen.

Na de voorstelling van zijn nieuwe visuele identiteit op 17 juni l.l., stelt Dacia er ook het volledige vernieuwde gamma voor in een compleet programma in de nieuwe kleuren van het merk.

Le 08 Juli 2021

Na Nieuwe Dacia Sandero en Logan in het begin van het jaar, Spring in de lente en Nieuwe Duster in juni, zet Dacia de vernieuwing van zijn gamma voort. Zo blijft het merk trouw aan de aankondigingen van begin dit jaar in het kader van zijn strategisch plan.

Dacia zal in München de wereldpremière voorstellen van zijn nieuwe wagen met 7 plaatsen, die ultraveelzijdig en tegelijkertijd perfect is voor het gezin.

Dit ongeziene model wordt op vrijdag 3 september onthuld (link volgt later) voor een fysieke presentatie op de beurs in München vanaf maandag 6 september 2021.

Dacia zal aanwezig zijn op de IAA Mobility in München met een compleet pakket:

  • vanaf 6 september aan de ingang van de beurs met een originele stand;
  • van 7 tot 12 september in het stadscentrum van München met alle nieuwe Dacia-modellen;
  • pendelend tussen de beurs en het stadscentrum voor levensechte tests met Spring, de meest betaalbare elektrische auto op de markt.

Denis Le Vot, Algemeen Directeur van Dacia, en het managementteam van het merk zullen op 6 september ter plaatse zijn.

Documenten

Dacia Munich Motor Show
Dacia Munich Motor Show