Communiqué de presse
Communiqué de presse

Samensterker kiest voor Renault ZOE

De Antwerpse coöperatieve koos voor de nieuwe Renault ZOE voor de eerste groepsaankoop van elektrische auto’s. De groepsaankoop loopt vanaf 3 november tot het einde van het jaar. De combinatie van de Vlaamse premie van €5.000 en de groepskorting maakt van de elektrische wagen een echt alternatief voor een diesel- of benzinewagen.

Le 04 November 2016

Met de nieuwe Renault ZOE komt er voor het eerst een 100% elektrische wagen voor het grote publiek op de markt met een reëel rijbereik van 300 kilometer. De Vlaamse premie van €5.000 geldt alleen voor wie nog dit jaar een bestelling plaatst. Daarom organiseert SamenSterker Antwerpen een groepsactie om nog voor het einde van het jaar een elektrische wagen mét groepskorting te kunnen aanbieden. De groepskorting en de Vlaamse premie samen maken de elektrische wagen voor het eerst concurrentieel met een vergelijkbare diesel- of bezinewagen.

Om een voorbeeld te geven: de catalogusprijs van de ZOE LIFE R90 is €24.550. Met de groepskorting (€2.455) en de Vlaamse premie (€5.000) in mindering, komt de SamenSterker-prijs uit op €17.095. Speciaal voor de groepsaankoop komt daar nog een tussenkomst van €1.500 bij voor de installatie van een thuislaadpunt.
Wie zich inschrijft voor een afspraak bij een deelnemende concessiehouder krijgt persoonlijk advies en kan meteen een testrit maken. Wie liever eerst algemene info over elektrisch rijden krijgt, schrijft best in voor één van de vijf infoavonden.

SamenSterker Antwerpen is een coöperatieve opgestart in 2014 en organiseert groepsaankopen van duurzame producten die zwaar op het gezinsbudget wegen zoals energie, isolatie, hoogrendementsglas, condensatieketel of zonnepanelen. Eerder organiseerde de coöperatieve ook groepsaankopen elektrische fietsen.PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer: van 3 november tot en met 31 december 2016

Waar: alle informatie en vrijblijvend inschrijven op www.samensterker.be/antwerpen
Meer info: antwerpen@samensterker.be

INFOAVONDEN
Maandag 21 november
Kalmthout / OKA Cultuurcentrum / Kapellensteenweg 234 / 20.00 uur


Woensdag 23 november
Oud-Turnhout / OC De Djoelen / Steenweg op Mol 3 / 20.00 uur

Donderdag 24  november
Antwerpen / JC Schoonbroek-Rozemaai ‘De Chalet’ / Leo Baekelandstraat 10 / 20.00 uur

Donderdag 1 december
Sint-Katelijne-Waver / Gemeentelijke basisschool G.L.O.C. / Daliastraat 35 / 20.00 uur

Perscontact Samensterker Antwerpen: Carolien Moens
Tel: 0472 45 67 27
Email: carolien.moens@curieus.be

Documenten

Samensterker kiest voor Renault ZOE

Voir le document
Pers Renault Group Belux

Pers Renault Group Belux

Documenten

Samensterker kiest voor Renault ZOE
Samensterker kiest voor Renault ZOE