Communiqué de presse
Communiqué de presse

R.S. Days 2019: de inschrijvingen zijn geopend!

Renault Sport verklaart het R.S. Days 2019-seizoen voor geopend en nodigt zijn volgers uit om zich vandaag nog in te schrijven. Met deze nieuwe evenementformule kunnen liefhebbers van het merk en zijn modellen eensgezind genieten van het Renault Sport-universum in al zijn facetten.

 

Le 02 Mei 2019

 • Het Renault Sport Racing-universum, met de Formule Renault Eurocup en Clio Cup, de F1-tentoonstellingen,
 • Circuitritten op de meeste data,
 • Circuitparades voor alle eigenaars van Renault Sport-modellen,
 • Tentoonstellingen van de Renault-, Renault Sport- en R.S. Performance-gamma’s , en ontmoetingen met de experts van Renault Sport,
 • En tal van animaties voor alle fans...

 

Renault Sport biedt verscheidene inschrijvingsformules om deze dagen intens te beleven volgens de eigen Renault Sport-ervaring.

 

Laat het feest beginnen! Als locatie om het R.S. Days 2019-seizoen op 11 en 12 mei op gang te trekken, koos Renault Sport het mythische circuit van Silverstone, waar de Grote Prijs Formule 1™ van Groot-Brittannië wordt gereden. Daarna volgen nog zes afspraken op al even legendarische circuits, in het kader van de meetings van de Formule Renault Eurocup en de Clio Cup, die samenvallen met andere prestigieuze kampioenschappen...

De inschrijvingen voor de volgende R.S. Days zijn nu reeds geopend:

 • 11-12 mei: Silverstone (Engeland), Formule Renault Eurocup
 • 24 juli: Spa-Francorchamps (België), Formule Renault Eurocup
 • 30 augustus - 1 september: Nürburgring (Duitsland), Formule Renault Eurocup
 • 12-13 oktober: Castellet (Frankrijk), Clio Cup France

 

De inschrijvingen voor de andere data worden later geopend: Barcelona (Spanje) - 3-4 augustus (te bevestigen); Hungaroring (Hongarije) - 7-8 september; Red Bull Ring (Oostenrijk) - 28 oktober.

 

Voor ieder wat wils op de R.S. Days!

Renault Sport biedt naargelang de data verscheidene inschrijvingsformules, zodat iedereen de R.S. Days kan beleven volgens de eigen passie en Renault Sport-ervaring.

 • Renault Sport Club Village = inkom + vipparking + toegang tot het Renault Sport Center + animatie + parade op het circuit.

Dit pakket is beschikbaar voor alle eigenaars van Renault Sport-, R.S.-, GT- of GT-Line-modellen. Deelnemers kunnen hun kans wagen in de wedstrijd ‘Auto van de R.S. Days’ om hun wagen op een unieke plaats tentoongesteld te zien.

 • Renault Sport Track Time = inhoud van ‘Renault Sport Club Village’ + lunch + viploge + raceanimatie (bezoek aan het team en de grid) + rijsessies op het circuit met open pitlane

Pack geopend voor eigenaars van R.S.-modellen die graag op circuit rijden.

 • Renault Sport Drive Experience (voor de genodigden van het gespecialiseerde R.S.-netwerk) = inhoud van ‘Renault Sport Club Village’ + lunch + viploge + raceanimatie.
 • En natuurlijk heeft het grote publiek zonder onderbreking toegang tot de tentoonstellingen van de Renault- en Renault Sport-gamma’s en het nieuwe gamma R.S. Performance-accessoires, alsook tot de Renault Sport-boetiek.

Niet te missen: de R.S. Days Nürburgring en Le Castellet, die alles verenigen wat de R.S. Days te bieden hebben!

Prijzen, details en inschrijven : https://www.renaultsport.com/-rsdays2019-.html

 

Renault Sport: uitgesproken competitie-DNA

De in serie gebouwde sportwagens, die door Renault Sport worden ontworpen en ontwikkeld, zijn de vrucht van 120 jaar competitie-ervaring en 40 jaar Formule 1™-engagement. Zo heeft het Renault Sport-gamma recht op technologieën die rechtstreeks afkomstig zijn uit de competitie en die zijn ontstaan door de nauwe samenwerking tussen de ingenieurs van Renault Sport Cars en Renault Sport Racing. Bovendien laat Renault Sport al zijn evenementen, zoals de R.S. Days, baden in de autosportsfeer.

 

 

Over Renault

Renault, wereldwijd het grootste Franse merk, wordt verdeeld via bijna 12.000 verkooppunten in 134 landen. Al 120 jaar lang vergemakkelijkt Renault het leven van zijn klanten. Een sensueel en warm design, Europees leiderschap op het gebied van elektrische wagens of autosportengagement: het merk wordt dag na dag gedreven door passie.

Documenten

R.S. Days 2019: de inschrijvingen zijn geopend!

Voir le document Voir la médiathèque
Pers Renault Group Belux

Pers Renault Group Belux

Documenten

R.S. Days 2019: de inschrijvingen zijn geopend!
R.S. Days 2019: de inschrijvingen zijn geopend!