Communiqué de presse
Communiqué de presse

Rode loper voor Renault Trafic SpaceClass op Festival van Cannes

Le 16 Mei 2017

Renault breidt zijn gamma verder uit met TRAFIC SpaceClass, een premium shuttle die inspeelt op de behoeften van zowel professionals als particulieren.

TRAFIC SpaceClass vervoert tot negen personen in een maximum aan ruimte en comfort.

Renault TRAFIC SpaceClass is in avant-première te zien op de Promenade de la Croisette tijdens het Festival van Cannes.

 

Cannes, Frankrijk – Het 70 ste Internationale Filmfestival van Cannes licht meteen ook de sluier van de compleet nieuwe TRAFIC SpaceClass.

Met TRAFIC SpaceClass betreedt Renault de markt van de premium shuttles. De naam TRAFIC SpaceClass is een verwijzing naar tegelijk de ruimte en het comfort aan boord.

"TRAFIC SpaceClass is een compleet nieuw product dat inspeelt op de vereisten van klanten die op zoek zijn naar een rijervaring en comfort van het hoogste niveau. Voor zijn avant-première hebben we het Festival van Cannes gekozen om te laten zien dat deze premium shuttle bijzonder geschikt is om bijvoorbeeld sterren en zakenlui naar de luchthaven te vervoeren," aldus Ashwani Gupta , Directeur van de afdeling bedrijfsvoertuigen Renault-Nissan.

TRAFIC SpaceClass kan afhankelijk van de uitvoering tot negen personen vervoeren en biedt een ruimte en comfort die tot de allerbeste behoren op de markt. De moduleerbare, op rails gemonteerde zetels van rijen 2 en 3 maken meer dan 50 verschillende configuraties mogelijk, wat uniek is in dit segment. Elke passagier reist mee in alle comfort met donkergetinte ruiten achteraan, automatische airconditioning, afzonderlijke led-leesspots, en een exclusieve lederen zetelbekleding (afhankelijk van versie). In de "Signature Pack"-uitvoering wordt TRAFIC SpaceClass een "mobiele lounge" met om hun as draaiende zetels en verwijderbare centrale tafel met verschillende handige opbergvakken. Alle uitvoeringen beschikken over 220 V-stopcontacten en USB-aansluitingen om computers en elektronische apparaten op te laden.

Het dashboard krijgt tal van handige en opvallende details zoals een lederen stuurwiel, tal van opbergvakken, en inzetstukken in chroom en gesatineerd zwart. Het centrale scherm van 7" wordt gekoppeld aan het MEDIANAV Evolution- of R-Link Evolution-navigatiesysteem met Android Auto en achteruitrijcamera (afhankelijk van versie).

Aan de buitenkant onderscheidt TRAFIC SpaceClass zich meteen met een specifieke lichtsignatuur vooraan, een verchroomd radiatorrooster, gelakte bumpers, SpaceClass-logo's op de voorvleugels, de exclusieve lanceringskleur Komeetgrijs, tal van accenten in gesatineerd zwart, en 17" velgen met diamant-look (afhankelijk van versie).

TRAFIC SpaceClass richt zich op professionele klanten die ongeacht de duur van ritten veel belang hechten aan het comfort van hun passagiers. TRAFIC SpaceClass is bijzonder geschikt voor ondernemingen en hotels die bijvoorbeeld vervoer aanbieden van en naar treinstations en luchthavens. De premium shuttle wil ook professionals uit de sector van het personenvervoer aanspreken, zoals taxibedrijven en zelfstandige chauffeurs. Ook particulieren zoals gezinnen die op zoek zijn naar een royale binnenruimte en een sterke moduleerbaarheid, zullen TRAFIC SpaceClass weten te waarderen.

TRAFIC SpaceClass is vanaf september 2017 verkrijgbaar op de belangrijkste Europese markten.

 

Documenten

Rode loper voor Renault Trafic SpaceClass op Festival van Cannes

Voir le document Voir la médiathèque
Pers Renault Group Belux

Pers Renault Group Belux

Documenten

Rode loper voor Renault Trafic SpaceClass op Festival van Cannes
Rode loper voor Renault Trafic SpaceClass op Festival van Cannes