Communiqué de presse
Communiqué de presse

Renault Sport haalt een miljoen fans op Facebook

Le 30 Maart 2017

  • Renault Sport rondde zopas de kaap van een miljoen fans op Facebook.
  • Renault Sport viert dit met een video waarin legendarische modellen uit het verleden en het huidige gamma te zien zijn.
  • Afspraak in de tweede helft van het jaar voor de onthulling van Nieuwe Mégane R.S.

Les Ulis, 30 maart 2017 – Meer dan een miljoen personen van over de hele wereld volgen Renault Sport met passie op Facebook, het grootste sociale netwerk ter wereld. De officiële pagina van Renault Sport mocht enkele dagen geleden zijn miljoenste volger verwelkomen. De teams van Renault Sport willen graag elk van hen enorm bedanken.

Naar aanleiding van deze gebeurtenis plaatst Renault Sport speciaal voor zijn community een video op zijn pagina. Daarin zetten zowel legendarische modellen uit het verleden als het Renault Sport-gamma van vandaag de unieke bloedlijn in de verf. "Renault Sport staat voor passie en het is fantastisch dat we die elke dag met meer dan een miljoen mensen kunnen delen," aldus Bastien Schupp, directeur des marques et marketing communication Groupe Renault. "Dankzij de sociale netwerken kunnen we banden creëren, rechtstreeks in interactie gaan, en inspelen op feedback. We danken hen voor hun engagement en spreken af in de tweede helft van 2017 om Nieuwe Mégane R.S. te ontdekken."

Het wereldvermaarde Renault Sport biedt op de sociale netwerken unieke content, originele foto's en filmpjes, en de mogelijkheid om mee te praten over de nieuwigheden en sportieve resultaten van het merk, zoals die van het Renault Sport Formula One Team en de Renault Sport Series. Renault Sport heeft voor zijn fans nog tal van verrassingen in petto. Om niets te missen, gaat u naar https://www.facebook.com/RenaultSport/ .

Documenten

Renault Sport haalt een miljoen fans op Facebook

Voir le document Voir la médiathèque
Pers Renault Group Belux

Pers Renault Group Belux

Documenten

Renault Sport haalt een miljoen fans op Facebook
Renault Sport haalt een miljoen fans op Facebook