Persbericht
Persbericht

Renault Rafale, op weg naar nieuwe horizonten

  • Rafale, een legendarisch vliegtuig, een luchtvaart referentie in de geschiedenis van Renault
  • De geschiedenis en het heden van Renault Rafale vinden plaats op een legendarische locatie ter gelegenheid van de wereldpremière van de SUV coupé op de Paris Airshow in Le Bourget
  • De nieuwe Renault Rafale zal worden voorgesteld tijdens een persconferentie op 18 juni om 19.00 uur.

op 15 Juni 2023

Luca de Meo, CEO van Renault Group en Fabrice Cambolive, CEO van het merk Renault, zullen samen met alle medewerkers van het merk aanwezig zijn op de Paris Air Show in Le Bourget om Nieuwe Renault Rafale te onthullen op 18 juni om 19.00 uur.

Nieuwe Renault Rafale positioneert zich als het vlaggenschip van het Renault-gamma. Renault versterkt met deze SUV Coupé zijn offensief in het D-segment. Nieuwe Rafale staat synoniem voor prestaties, durf, emotie en persoonljikheid.

Nieuwe Renault Rafale beleeft zijn wereldpremière van 19 tot 25 juni op de stand van het Renault, waar ook  de geschiedenis van Renault in de luchtvaart ruim aan bod zal komen.

Bekijk en herbekijk de persconferentie op 18 juni om 19.00 uur.

Documenten

Teaser persconferentie Le Bourget (WORD)

Teaser persconferentie Le Bourget (PDf)

Zie de documenten De mediatheek bekijken

Renault, een historisch mobiliteitsmerk en pionier op het gebied van elektrische voertuigen in Europa, heeft altijd innovatieve voertuigen ontwikkeld. Met het strategische plan ‘Renaulution’ is Renault begonnen aan een ambitieuze transformatie die waarde genereert en zo evolueert naar een competitiever, evenwichtiger en geëlektrificeerd gamma. Het is de ambitie om moderniteit en innovatie te belichamen in technologie, energie en mobiliteitsdiensten in de auto-industrie en daarbuiten. Renault België Luxemburg werd in 1908 gecreëerd en was één van de eerste filialen van het merk. Met meer dan 250 verkoops- en servicepunten is Renault België Luxemburg één van de hoofdspelers op de Belux markt. Eind 2022 eindigde Renault op de zesde plaats met een marktaandeel van 6,6% (personenwagens en lichte bedrijfswagens). Op de markt van verkoop aan particulieren sloot Renault het jaar af op de derde plaats met een marktaandeel van 8,1% (+1,5%)Documenten

Teaser persconferentie Le Bourget (WORD)
Teaser persconferentie Le Bourget (PDf)
Teaser persconferentie Le Bourget (WORD)
Teaser persconferentie Le Bourget (PDf)

Renault, een historisch mobiliteitsmerk en pionier op het gebied van elektrische voertuigen in Europa, heeft altijd innovatieve voertuigen ontwikkeld. Met het strategische plan ‘Renaulution’ is Renault begonnen aan een ambitieuze transformatie die waarde genereert en zo evolueert naar een competitiever, evenwichtiger en geëlektrificeerd gamma. Het is de ambitie om moderniteit en innovatie te belichamen in technologie, energie en mobiliteitsdiensten in de auto-industrie en daarbuiten. Renault België Luxemburg werd in 1908 gecreëerd en was één van de eerste filialen van het merk. Met meer dan 250 verkoops- en servicepunten is Renault België Luxemburg één van de hoofdspelers op de Belux markt. Eind 2022 eindigde Renault op de zesde plaats met een marktaandeel van 6,6% (personenwagens en lichte bedrijfswagens). Op de markt van verkoop aan particulieren sloot Renault het jaar af op de derde plaats met een marktaandeel van 8,1% (+1,5%)