Communiqué de presse
Communiqué de presse

Renault op het Salon van Brussel 2019

Le 14 December 2018

Renault EZ-PRO, die in september 2018 werd onthuld op het salon van Hannover, vertegenwoordigt Renaults visie op de geconnecteerde, autonome en gedeelde mobiliteit van morgen, ook voor leveringen en dan vooral wat ‘de laatste kilometer’ betreft. Deze elektrische en autonome concept-car bestaat uit geconnecteerde en gedeelde pods.

Master Z.E., die zich bij uitstek leent voor leveringen in de laatste kilometer, richt zich nu al tot alle gebruikers die veel belang hechten aan de milieu-uitdagingen. Het is het ideale werkinstrument om toegang te krijgen tot lage-emissiezones in steden. Master Z.E. vertegenwoordigt de expertise van Renault, de Europese marktleider inzake elektrische voertuigen, en alle oplossingen op maat van Renault Pro+, de Europese marktleider inzake bestelwagens en bestelbreaks.

Het autosalon van Brussel vormt ook het toneel voor de voorstelling van twee Belgische premières: Nieuwe Renault Kadjar en Nieuwe Renault Mégane RS Trophy.

Nieuwe Renault Kadjar, die in oktober 2018 werd voorgesteld op het autosalon van Parijs, wint aan dynamisme en comfort. Met zijn aantrekkelijkere en modernere lijn behoudt hij de traditionele SUV-kenmerken terwijl hij tegelijk nog hoogwaardiger oogt.

Nieuwe Renault Mégane RS Trophy toont zich voortaan nog performanter en sportiever en richt zich eens te meer tot liefhebbers van een sportieve rijstijl. Net als alle eerdere generaties van Mégane R.S. breidt de nieuwkomer het Renault Sport-gamma uit met nieuwe Trophy-versies.

Met zijn stijl die elegantie aan verfijning koppelt, zijn voorbeeldige wegligging, comfort en prestaties is Renault Talisman een van de meest gewaardeerde berlines op de markt. Renault stelt vandaag Renault Talisman S-Edition voor, een nog sportievere en krachtigere beperkte reeks.

Documenten

Renault op het Salon van Brussel 2019

Voir le document Voir la médiathèque
Pers Renault Group Belux

Pers Renault Group Belux

Documenten

Renault op het Salon van Brussel 2019
Renault op het Salon van Brussel 2019