Communiqué de presse
Communiqué de presse

RENAULT ONTHULT NIEUWE MASTER IN WERELDPREMIÈRE OP 21 NOVEMBER TIJDENS SOLUTRANS

  • Renault zal van 21 tot 25 november aanwezig zijn op de beurs Solutrans in Lyon
  • Nieuwe Renault Master wordt er onthuld tijdens de persconferentie om 10 uur op de stand
  • Speciaal voor deze gelegenheid werd het hele bedrijfsvoertuigengamma uitgedost met de nieuwe visuele identiteit van het merk

Le 17 November 2023

Renault houdt van autosalons en heeft een historische band met de meeste van deze beurzen. Dat geldt ook voor Solutrans, waar het merk al sinds jaar en dag de industriële en stedelijke mobiliteit ondersteunt door er zijn gamma voertuigen en diensten voor professionals voor te stellen.

Tijdens editie 2023 zal de constructeur Nieuwe Renault Master in wereldpremière onthullen tijdens de persconferentie op de stand, die plaatsvindt op dinsdag 21 november om 10 uur. Deze persconferentie kan ter plaatse, in hal 4, worden gevolgd, maar ook via streaming.

Voor de gelegenheid werd het volledige bedrijfsvoertuigengamma van Renault uitgedost met de nieuwe merkidentiteit met het 'Nouvel R'-logo. Op de ruim 1.200 m² grote stand kunnen bezoekers kennismaken met het volledige gamma bedrijfsvoertuigen van Renault en alle merkexpertise voor zakelijke gebruikers.

Via dagelijkse ‘keynotes’ kunnen bezoekers Renaults innovatieve producten, diensten en oplossingen voor professionals ontdekken.

Op de stand bevindt zich ook een HYVIA-corner, waar het merk in het kader van de Europese waterstofweek de nieuwe architectuur van Renault Master Van H2-TECH onthult. In de MOBILIZE-corner staan dan weer concrete en duurzame oplossingen voor professionals en weg- en stadsvervoer centraal, met onder meer de voorstelling van Bento, het zuiver elektrische microbedrijfsvoertuig.

Op een afzonderlijke stand vindt men ook Partner TOLV, die retrofitsets levert om thermisch aangedreven Renaults Master van vijf jaar en ouder om te bouwen tot een elektrische versie.

De persconferentie is op dinsdag 21 november vanaf 10 uur te volgen op de Renault-stand of via streaming door hier te klikken.

 

Salon Solutrans: Eurexpo Lyon, Frankrijk

Renault-stand: Hall 4

 

Documenten

RENAULT LANCEERT NIEUWE MASTER IN WERELDPREMIÈRE OP 21 NOVEMBER TIJDENS SOLUTRANS (WORD)

RENAULT LANCEERT NIEUWE MASTER IN WERELDPREMIÈRE OP 21 NOVEMBER TIJDENS SOLUTRANS (PDF)

Voir les documents Voir la médiathèque

Al meer dan een eeuw lang ontwikkelt, produceert en verkoopt Renault bedrijfsvoertuigen om aan de eisen van professionals overal ter wereld te voldoen. De iconische Express, Kangoo, Trafic en Master staan wereldwijd bekend om hun innovaties die het dagelijkse leven van hun bestuurders ten goede komen. Renault Pro+ is al meer dan tien jaar Europees marktleider op tal van markten (thermisch en elektrisch) en biedt gepersonaliseerde en intelligente duurzame mobiliteitsoplossingen dankzij een unieke combinatie van producten, diensten en financieringen om de activiteiten van zakelijke klanten te vereenvoudigen en een boost te geven. Het combineert innovatieve digitale oplossingen, een panel van erkende koetswerkbouwers en een netwerk van bedrijfsvoertuigenexperts in meer dan 600 Renault Pro+-centra in meer dan 25 landen.Documenten

RENAULT LANCEERT NIEUWE MASTER IN WERELDPREMIÈRE OP 21 NOVEMBER TIJDENS SOLUTRANS (WORD)
RENAULT LANCEERT NIEUWE MASTER IN WERELDPREMIÈRE OP 21 NOVEMBER TIJDENS SOLUTRANS (PDF)
RENAULT LANCEERT NIEUWE MASTER IN WERELDPREMIÈRE OP 21 NOVEMBER TIJDENS SOLUTRANS (WORD)
RENAULT LANCEERT NIEUWE MASTER IN WERELDPREMIÈRE OP 21 NOVEMBER TIJDENS SOLUTRANS (PDF)

Al meer dan een eeuw lang ontwikkelt, produceert en verkoopt Renault bedrijfsvoertuigen om aan de eisen van professionals overal ter wereld te voldoen. De iconische Express, Kangoo, Trafic en Master staan wereldwijd bekend om hun innovaties die het dagelijkse leven van hun bestuurders ten goede komen. Renault Pro+ is al meer dan tien jaar Europees marktleider op tal van markten (thermisch en elektrisch) en biedt gepersonaliseerde en intelligente duurzame mobiliteitsoplossingen dankzij een unieke combinatie van producten, diensten en financieringen om de activiteiten van zakelijke klanten te vereenvoudigen en een boost te geven. Het combineert innovatieve digitale oplossingen, een panel van erkende koetswerkbouwers en een netwerk van bedrijfsvoertuigenexperts in meer dan 600 Renault Pro+-centra in meer dan 25 landen.