Communiqué de presse
Communiqué de presse

Renault Group bevestigt zijn engagement voor de internationale autosalons 

  • Na het succes van het salon van München bevestigt Renault Group erg gehecht te zijn aan de internationale autosalons, waar de passie voor auto’s wordt uitgewisseld en innovaties worden gedeeld.
  • Zo kondigt de groep aan in 2024 te zullen deelnemen aan het salon van Genève, het salon van Parijs en alle belangrijke autosalons in de regio’s waar de groep aanwezig is.

Le 20 Oktober 2023

De autosector ondergaat een ingrijpende transformatie, met belangrijke innovaties om een antwoord te bieden op de maatschappelijke en ecologische uitdagingen, maar ook op de veranderende verwachtingen van klanten. In dat kader worden autosalons belangrijke tentoonstellingsplaatsen voor vooruitgang, die inspelen op de transformatie van de mobiliteit, terwijl ze tegelijk een plek blijven om de passie voor auto’s te delen tussen constructeurs en bezoekers.

Renault Group is erg gehecht aan deze ontmoetingsruimtes en kondigt vandaag trots aan in februari te zullen deelnemen aan het Internationale Autosalon van Genève.

Ook op het volgende Autosalon van Parijs zal Renault Group met alle merken – Renault, Dacia, Alpine en Mobilize – aanwezig zijn.

Om de passie te vereeuwigen, mobiliseert Renault Group de rest van de sector, opdat deze salons een waar feest worden en bijdragen tot de uitstraling van de Europese sector.

Documenten

Renault Group bevestigt zijn engagement voor de internationale autosalons (WORD)

Renault Group bevestigt zijn engagement voor de internationale autosalons (PDF)

Voir les documents

Renault Group staat aan de vooravond van een nieuwe mobiliteit. Gesterkt door zijn alliantie met Nissan en Mitsubishi Motors en zijn unieke expertise op het vlak van elektrificering kan Renault Group rekenen op de complementariteit van zijn vier merken – Renault, Dacia, Alpine en Mobilize – en biedt het zijn klanten duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen. Renault Group is gevestigd in meer dan 130 landen en verkocht in 2022 2,1 miljoen voertuigen. Hij verenigt bijna 110.000 medewerkers die dagelijks zijn bestaansreden belichamen zodat mobiliteit ons dichter bij elkaar kan brengen. Renault Group is klaar voor uitdagingen op de weg en op het circuit en zet zich in voor een ambitieuze en waardevolle transformatie. Die spitst zich toe op de ontwikkeling van nieuwe technologieën en diensten, en van een nieuw gamma voertuigen dat nog competitiever, nog evenwichtiger en geëlektrificeerd is. In lijn met de milieu-uitdagingen heeft Renault Group de ambitie om tegen 2040 koolstofneutraal te zijn in Europa. https://www.renaultgroup.com/Documenten

Renault Group bevestigt zijn engagement voor de internationale autosalons (WORD)
Renault Group bevestigt zijn engagement voor de internationale autosalons (PDF)
Renault Group bevestigt zijn engagement voor de internationale autosalons (WORD)
Renault Group bevestigt zijn engagement voor de internationale autosalons (PDF)

Renault Group staat aan de vooravond van een nieuwe mobiliteit. Gesterkt door zijn alliantie met Nissan en Mitsubishi Motors en zijn unieke expertise op het vlak van elektrificering kan Renault Group rekenen op de complementariteit van zijn vier merken – Renault, Dacia, Alpine en Mobilize – en biedt het zijn klanten duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen. Renault Group is gevestigd in meer dan 130 landen en verkocht in 2022 2,1 miljoen voertuigen. Hij verenigt bijna 110.000 medewerkers die dagelijks zijn bestaansreden belichamen zodat mobiliteit ons dichter bij elkaar kan brengen. Renault Group is klaar voor uitdagingen op de weg en op het circuit en zet zich in voor een ambitieuze en waardevolle transformatie. Die spitst zich toe op de ontwikkeling van nieuwe technologieën en diensten, en van een nieuw gamma voertuigen dat nog competitiever, nog evenwichtiger en geëlektrificeerd is. In lijn met de milieu-uitdagingen heeft Renault Group de ambitie om tegen 2040 koolstofneutraal te zijn in Europa. https://www.renaultgroup.com/