Communiqué de presse
Communiqué de presse

“RENAULT EWAYS”, THE CHALLENGE TOWARDS ZERO EMISSIONS

« Renault eWays », een uniek evenement gewijd aan de elektrische mobiliteit van vandaag en morgen.

Le 01 Oktober 2020

« Renault eWays », een uniek evenement gewijd aan de elektrische mobiliteit van vandaag en morgen.

Van 15 tot 26 oktober 2020 deelt Groupe Renault haar visie over mobiliteit en kan u twee wereldpremières ontdekken van 100% elektrische auto’s : 

  • Een nieuwe showcar als voorloper van een toekomstige elektrische crossover van Renault, gebaseerd op het gloednieuwe CMF-EV platform voor elektrische wagens
  • Spring, de betaalbare elektrische auto, die de nieuwe Dacia revolutie weerspiegelt.  

Het evenement zal eveneens de gelegenheid zijn om het uitgebreide gamma van elektrische en geëlektrificeerde auto’s voor te stellen, waaronder Renault ARKANA E-TECH Hybrid, de nieuwe Hybrid SUV Coupé voor Europa.

Van 15 tot 26 oktober 2020 zal de eerste editie van “Renault eWays” plaatsvinden, een digitaal evenement gewijd aan de elektrische mobiliteit. Gedurende tien dagen zal Groupe Renault de toekomst van de mobiliteit, van steden en van de technologie exploreren samen met experts en partners om zo het debat te openen rond electro mobiliteit. 

Op het programma staan persconferenties, wereldpremières, keynotes en debatten die toegankelijk zullen zijn via de site eways.groupe.renault.com/en.

Op 15 oktober zal Luca de Meo, CEO van Groupe Renault, « Renault eWays » openen en de nieuwe 100% elektrische en hybride auto’s onthullen.

Persconferentie op 15 oktober 2020 om 17u

Live stream via de site van Groupe Renault