Communiqué de presse
Communiqué de presse

Renault, Alpine en Dacia : afspraak op het Autosalon van Parijs 2018

Renault, Alpine en Dacia ontvangen u graag vanaf 2 oktober op het Autosalon van Parijs 2018.  

Le 17 September 2018

  • Wereldpremière: een concept voor een hoogwaardig robotvoertuig, het derde luik van Renaults trilogie op het gebied van mobiliteitsservices en tal van andere verrassingen!
  • Nieuwe Kadjar: première op de Renault-stand
  • Renault, 120 jaar Easy Life: parade en tentoonstelling
  • Alpine: het volledige A110-gamma voor het eerst verenigd
  • Dacia: de jongste productnieuwigheden en een originele designwedstrijd

 

French Design & Easy Life op het programma bij Renault

Renault, dat het salon op gang trekt met zijn persconferentie, onthult zijn allernieuwste concept voor een hoogwaardig robotvoertuig. Dat conceptvoertuig vervolledigt de trilogie van robotvoertuigen die in de loop van het jaar werden voorgesteld om mobiliteitsoplossingen te verkennen. Deze wereldpremière wordt onthuld tijdens de persconferentie op dinsdag 2 oktober om 9:30 uur op de Renault-stand (Hal 1).

 

Het salon laat het publiek ook voor het eerst kennismaken met Nieuwe Kadjar, waarvan de eerste foto’s zopas werden onthuld.

 

Renault viert ook zijn 120e verjaardag met een compleet programma

  • op 30 september tijdens de grote parade voor de 120e verjaardag van het Salon. Dertig Renault-modellen uit de eigen collectie en van privéverzamelaars zullen Parijs doorkruisen in de aanloop naar het salon.
  • Met de Type A op kop wordt de Renault-collectie gedurende het hele salon tentoongesteld in Hal 1, op de stand van het merk, maar ook in de tentoonstelling ‘Routes Mythiques’ in Hal 5.1.
  • Renault, dat erg actief is op het vlak van nieuwe mobiliteitsoplossingen, zal eveneens aanwezig zijn op het Mobiliteitssalon in Hal 2.1 om er zijn aanbiedingen zoals Marcel, Renault Mobility en Renault Rent te promoten bij het grote publiek.
  • Tot slot biedt Renault vanaf 4 oktober 2018 ook de mogelijkheid om zijn elektrische modellen te testen in het testcentrum aan de Place de la Concorde.

 

Afspraak op dinsdag 2 oktober om 9:30 uur op de Renault-stand (Hal 1). De persconferentie is ook live te volgen op de site www.group.renault.com .

 

 

Alpine, familieportret

Alpine, het merk dat het hart van alle autoliefhebbers heeft veroverd, zal met al zijn modellen aanwezig zijn op zijn eigen stand in Hal 1. De A110-familie is er voor het eerst in zijn totaliteit te zien, met een A110 Pure, twee exemplaren van de A110 Légende en een A110 GT4. Vanaf 4 oktober zal Alpine eveneens deelnemen aan de historische tentoonstelling ‘Routes Mythiques’ in Hal 5.1 met verscheidene modellen uit de collectie.

 

Fan van Dacia

Met een Nieuwe Duster die de Europese verkoophitlijsten aanvoert, zal Dacia het salon van Parijs te baat nemen om er zijn productnieuwigheden voor te stellen en een designwedstrijd rond Sandero Stepway te lanceren. Fans van het merk worden bovendien getrakteerd op een niet te missen verrassing. Vanaf 2 oktober te ontdekken op de Dacia-stand in Hal 1.

Documenten

Renault, Alpine en Dacia : afspraak op het Autosalon van Parijs 2018

Voir le document Voir la médiathèque
Pers Renault Group Belux

Pers Renault Group Belux

Documenten

Renault, Alpine en Dacia : afspraak op het Autosalon van Parijs 2018
Renault, Alpine en Dacia : afspraak op het Autosalon van Parijs 2018