Communiqué de presse
Communiqué de presse

Opening van de bestellingen voor Renault Trafic Van E-Tech electric

  • Met Nieuwe Renault Trafic Van E-Tech electric beschikken professionals voortaan over een gamma zuiver elektrische bedrijfsvoertuigen voor elk segment.
  • Moduleerbaarheid, personaliseringsmogelijkheden, een groot laadvermogen, connectiviteit... Hij beantwoordt aan alle behoeften van zakelijke klanten.
  • Nieuwe Renault Trafic Van E-Tech electric is in België en Luxemburg verkrijgbaar vanaf 40.935 euro excl. btw in de bestelwagenversie (L2H1). De versie L1H1 wordt binnenkort gecommercialiseerd.

Le 17 November 2023

Renault Trafic is een echte bestseller die sinds 1980 al meer dan 2,4 miljoen zakelijke klanten wist te veroveren en de nieuwe elektrische variant, Nieuwe Renault Trafic Van E-Tech electric, is vanaf nu te bestellen in België en Luxemburg. Hij vult het gamma elektrische bedrijfsvoertuigen van Renault aan, naast Nieuwe Renault Kangoo Van E-Tech electric en Master E-Tech electric.

Met zijn lithium-ionbatterij van 52 kWh en zijn elektromotor van 90 kW (122 pk) biedt hij zakelijke klanten een rijbereik tot 294 kilometer en onbeperkte toegang tot lage-emissiezones (LEZ) en stadscentra.

Om beter te beantwoorden aan de eisen van elke klant, raakt Nieuwe Renault Trafic Van E-Tech electric niet aan zijn DNA, dat steunt op moduleerbaarheid, een hoog personaliseringsniveau, een groot laadvolume en een ruime keuze aan beschikbare versies. Net als in de versie met verbrandingsmotor beschikt hij over een echte moduleerbare werkruimte met een ingebouwde werkpost of bijzettafel door de middelste zetel neer te klappen, en de Easy Life-lade, een exclusieve innovatie die de toegang tot het 6,6 liter grote opbergvak vereenvoudigt.

Nieuwe Renault Trafic Van E-Tech electric is tevens een echt geconnecteerd voertuig en biedt diensten om het laadproces van de batterij te programmeren, de laadstatus vanop afstand op te volgen, laadpunten op uw route te zoeken en te berekenen welke bestemmingen bereikbaar zijn met het resterende rijbereik van de batterij. Tot slot wordt het laadproces vereenvoudigd dankzij het Mobilize Charge Pass-aanbod en de specifieke aanbiedingen op het Ionity-netwerk.

Nieuwe Renault Trafic Van E-Tech electric kan prat gaan op een rijkelijke standaarduitrusting met voorzieningen zoals een parkeerhulp achteraan, full led-koplampen vooraan, een achterbank met twee plaatsen, een snelheidsregelaar, een Mode 3-kabel van 6 meter en een dashboard met digitaal scherm van 4,2".

Klanten krijgen de keuze uit zes kleuren: mineraalwit (gratis kleur), stadsgrijs (€ 200), karmijnrood (€ 450), midnightzwart (€ 450), highlandgrijs (€ 450) en komeetgrijs (€ 450).

Ook zijn er twee velgkeuzes mogelijk: 16" wieldoppen (standaard) en 17" lichtmetalen velgen.

 

 

Documenten

Opening van de bestellingen voor Renault Trafic Van E-Tech electric (WORD)

Opening van de bestellingen voor Renault Trafic Van E-Tech electric (PDF)

Prijslijst Renault Trafic Van E-Tech electric

Voir les documents Voir la médiathèque

Renault, een historisch mobiliteitsmerk en pionier op het gebied van elektrische voertuigen in Europa, heeft altijd innovatieve voertuigen ontwikkeld. Met het strategische plan ‘Renaulution’ is Renault begonnen aan een ambitieuze transformatie die waarde genereert en zo evolueert naar een competitiever, evenwichtiger en geëlektrificeerd gamma. Het is de ambitie om moderniteit en innovatie te belichamen in technologie, energie en mobiliteitsdiensten in de auto-industrie en daarbuiten. Renault België Luxemburg werd in 1908 gecreëerd en was één van de eerste filialen van het merk. Met meer dan 250 verkoops- en servicepunten is Renault België Luxemburg één van de hoofdspelers op de Belux markt. Eind 2022 eindigde Renault op de zesde plaats met een marktaandeel van 6,6% (personenwagens en lichte bedrijfswagens). Op de markt van verkoop aan particulieren sloot Renault het jaar af op de derde plaats met een marktaandeel van 8,1% (+1,5%)Documenten

Opening van de bestellingen voor Renault Trafic Van E-Tech electric (WORD)
Opening van de bestellingen voor Renault Trafic Van E-Tech electric (PDF)
Prijslijst Renault Trafic Van E-Tech electric
Opening van de bestellingen voor Renault Trafic Van E-Tech electric (WORD)
Opening van de bestellingen voor Renault Trafic Van E-Tech electric (PDF)
Prijslijst Renault Trafic Van E-Tech electric

Renault, een historisch mobiliteitsmerk en pionier op het gebied van elektrische voertuigen in Europa, heeft altijd innovatieve voertuigen ontwikkeld. Met het strategische plan ‘Renaulution’ is Renault begonnen aan een ambitieuze transformatie die waarde genereert en zo evolueert naar een competitiever, evenwichtiger en geëlektrificeerd gamma. Het is de ambitie om moderniteit en innovatie te belichamen in technologie, energie en mobiliteitsdiensten in de auto-industrie en daarbuiten. Renault België Luxemburg werd in 1908 gecreëerd en was één van de eerste filialen van het merk. Met meer dan 250 verkoops- en servicepunten is Renault België Luxemburg één van de hoofdspelers op de Belux markt. Eind 2022 eindigde Renault op de zesde plaats met een marktaandeel van 6,6% (personenwagens en lichte bedrijfswagens). Op de markt van verkoop aan particulieren sloot Renault het jaar af op de derde plaats met een marktaandeel van 8,1% (+1,5%)