Communiqué de presse
Communiqué de presse

Nieuwe Twingo : Beperkte serie Night & Day stralend overdag, elegant 's nachts

Le 09 April 2015

Gesterkt door zijn succes in het segment van de kleine stadswagens meet Nieuwe Renault Twingo zich een ultraglamoureuze beperkte serie aan: Twingo Night & Day.

Met zijn multimedia- en connectiviteitssysteem R&GO ® , zijn trendy designuitrusting kan Twingo Night & Day prat gaan op een glamoureuze look en een erg praktisch karakter.

De beperkte serie Twingo Night & Day wordt aangeboden met Renaults driecilindermotor SCe 70 en wordt vanaf mei 2015 verkrijgbaar in België en Luxemburg.

Eerder 'Night' of eerder 'Day'?

De resoluut geraffineerde en elegante beperkte serie Twingo Night & Day mikt op een extreem contrast tussen zwart en wit.

Langs buiten…

Twingo Night & Day is verkrijgbaar in Kristalwit of Sterzwart en is naargelang de gekozen koetswerkkleur getooid met witte of zwarte flankmotieven. Geheel conform het thema wordt Twingo Night & Day geschoeid met sierwieldoppen 'Akaju’ met afwerking in het zwart.

... en langs binnen.

Het spetterende wit en glanzende zwart komen terug in details op het stuur, de bekleding, de deurpanelen en het dashboard, standaard interieuraankleding White of interieurdecor Black.

Twingo Night & Day is rijkelijk uitgerust

Deze beperkte serie biedt een aanzienlijk klantenvoordeel en is standaard uitgerust met een manuele airconditioning, een snelheidsbegrenzer, vier airbags, een vertrekhulp op hellingen, een hoogteregeling voor de bestuurderszetel en het stuur, de radio Connect R&GO ® , Bluetooth ® , Plug & Music voor externe systemen, een houder voor smartphones en de gratis applicatie R&GO ® met navigatie.

Twingo Night & Day is beschikbaar vanaf 11.190 euro incl. btw in België en 10.820 euro incl. btw in Luxemburg.

Blijf verbonden met Twingo Night & Day

Met R&GO ® blijft u steeds verbonden en vormt u uw smartphone om tot een ware copiloot!

Verbind uw smartphone met de autoradio en download gratis de applicatie R&Go in de App Store of Google Play. Deze app biedt u toegang tot tal van diensten: 3D-navigatie met CoPilot ® Premium, handenvrije telefonie met Bluetooth ® , verbruiksinformatie, toerenteller, tips voor ecologisch rijden, muziek, enz.

Chic en praktisch

Naar het voorbeeld van Nieuwe Twingo toont de beperkte serie Night & Day zich erg praktisch in het dagelijkse leven.

Zijn architectuur met motor achterin geeft Nieuwe Twingo een onovertroffen wendbaarheid en plaatsaanbod! Het ruime en lichte interieur zit boordevol handige attenties en opbergvakken ondanks een totale lengte van nauwelijks 3,59 meter. Met zijn uitzonderlijke draaicirkel (4,3 meter) maakt Nieuwe Twingo op een zakdoek rechtsomkeer. Hij baant zich moeiteloos een weg door het verkeer en parkeren wordt een waar genot! De uitgekiende Nieuwe Twingo heeft bovendien vijf volwaardige deuren. Met zijn neerklapbare passagierszetel kan hij een vlakke bagagevloer van 2,30 meter vrijmaken, met een verbluffend bagagevolume als resultaat.

En met zijn compacte proporties en unieke stijl is Twingo Night & Day een rasechte, complexloze stadswagen die stadsplezier hoog in het vaandel draagt.

Documenten

Nieuwe Twingo : Beperkte serie Night & Day stralend overdag, elegant 's nachts

Voir le document Voir la médiathèque
Pers Renault Group Belux

Pers Renault Group Belux

Documenten

Nieuwe Twingo : Beperkte serie Night & Day stralend overdag, elegant 's nachts
Nieuwe Twingo : Beperkte serie Night & Day stralend overdag, elegant 's nachts