Pack press
Pack press

NIEUWE RENAULT KANGOO VAN: DE INNOVATIEVE BESTELWAGEN MET EEN ATLETISCHE EN DYNAMISCHE STIJL

Le 24 Maart 2021

Deze innovatieve bestelbreak met een atletische en dynamische stijl, richt zich voornamelijk tot veeleisende wagenparken, zelfstandigen en handelaars, die op zoek zijn naar een voertuig op maat, met de recentste technologieën voor professionals. Nieuwe Kangoo Van is verkrijgbaar in twee lengtes. Nieuwe Kangoo Van wordt gebouwd in de Renault-fabriek van Maubeuge (Frankrijk) en wordt vanaf juni 2021 verkrijgbaar in Europa en andere internationale markten.

“Nieuwe Kangoo Van beschikt over belangrijke innovaties, zoals Open Sesame by Renault: een uniek aanbod op de markt dat een onuitgegeven zijdelingse toegang mogelijk maakt. Hij behoudt zijn troeven en biedt een ongeëvenaarde diversiteit aan koetswerken en motoren. Zijn gespierde koetswerkdesign en zijn interieur op het niveau van een personenwagen benadrukken zijn hogere positionering. Met Nieuwe Kangoo Van richt Renault zich tot klanten die op zoek zijn naar nuttige innovaties, de nieuwste rijhulp- en comfortsystemen en binnenkort een zuiver elektrische motor.”   Jean-Louis Wiedemann, Commercieel Directeur Bestelwagens, Groupe Renault.

Nieuwe Kangoo Van: vijf eigenschappen om te onthouden!

. Laadgemak troef

  • Open Sesame by Renault: door de middenstijl te elimineren biedt Nieuwe Kangoo Van de breedste zijdelingse toegang op de markt: 1.446 millimeter.
  • Easy Inside Rack: een interieurrek om lange voorwerpen in de hoogte te vervoeren.

. Met een laadvolume tot 3,9 m³ behoort de standaardversie tot de referenties in zijn categorie.

. Een uniek, atletisch koetswerkdesign met uitgesproken schouders.

. Een gemoderniseerd interieur met 60 liter nuttige en toegankelijke opbergruimte en twee of drie plaatsen vooraan.

. Twaalf nieuwe rijhulpsystemen voor een rustgevend rijgedrag: actief remhulpsysteem, beter zicht op de dode hoeken, permanent zicht achteruit, enz.

Nieuwe Kangoo Van E-TECH Electrique: commercialisering verwacht eind 2021

Sinds zijn lancering in 2011 is Kangoo Z.E. marktleider bij de elektrische bestelbreaks in Europa. Momenteel rijden er meer dan 58.000 elektrische Kangoo’s Z.E. op de Europese wegen, die efficiëntie aan emissievrije verplaatsingen koppelen. Om zijn leiderspositie te behouden, zal Nieuwe Kangoo Van E-TECH Electrique eind 2021 worden gecommercialiseerd.

Met zijn zuiver elektrische motor van 75 kW en zijn maximumkoppel van 245 Nm dat vanaf het begin beschikbaar is, biedt Nieuwe Kangoo Van E-Tech Electrique keuze uit zes rijmodi. De Eco-modus (55 kW) optimaliseert het rijbereik terwijl de normale modus (75 kW) sterkere prestaties en een hogere topsnelheid levert.

Nieuwe Kangoo Van E-TECH Electric, die verkrijgbaar is in twee versies (standaard en lang), is uitgerust met een lithium-ionbatterij van 44 kWh, met een rijbereik van ongeveer 265 km* over de WLTP-cyclus, naargelang de rijstijl, het topografische profiel van het traject en de buitentemperatuur.

De wagen kan volledig worden opgeladen in:

  • 2 uur, aan een openbare laadpaal (kameleonlader van 22 kW)
  • 4,5 uur, aan een laadpaal van 11 kW (driefasige lader 16 A)
  • 7 uur, aan een wallbox (eenfasige lader van 7,4 kW)
  • 19 uur, aan een versterkt stopcontact
  • 26 uur, aan een huishoudstopcontact.

Aan een snellader van 75 kW wordt de wagen in 42 minuten voor 80 procent opgeladen (150 km rijbereik in 30 minuten).

Nieuwe Kangoo Van E-TECH Electrique beschikt over specifieke geconnecteerde diensten voor elektrische voertuigen: programmering van het laadproces, programmering van de thermische preconditioning van het interieur, opzoeken van laadpunten onderweg, berekening van bereikbare bestemmingen op basis van het resterende rijbereik van de batterij.

* Binnenkort gehomologeerd

Documenten

NIEUWE RENAULT KANGOO VAN: DE INNOVATIEVE BESTELWAGEN MET EEN ATLETISCHE EN DYNAMISCHE STIJL

RENAULT KANGOO VAN - TARIEVEN EN SPECIFICATIES

Voir les documents Voir la médiathèque

Documenten

NIEUWE RENAULT KANGOO VAN: DE INNOVATIEVE BESTELWAGEN MET EEN ATLETISCHE EN DYNAMISCHE STIJL
RENAULT KANGOO VAN - TARIEVEN EN SPECIFICATIES
NIEUWE RENAULT KANGOO VAN: DE INNOVATIEVE BESTELWAGEN MET EEN ATLETISCHE EN DYNAMISCHE STIJL
RENAULT KANGOO VAN - TARIEVEN EN SPECIFICATIES