Communiqué de presse
Communiqué de presse

Nieuwe Renault Espace

Le 26 Maart 2015

Nadat u kennis hebt gemaakt met het cross-overdesign, de kwaliteit en de heruitgevonden moduleerbaarheid van Nieuwe Renault Espace, willen we u graag de nieuwe rijsensaties en de ongekende sfeer aan boord laten ervaren.


Deze à-la-carte-ervaring, georkestreerd door het onuitgegeven systeem Renault Multi-Sense, overstijgt alles wat u tot nog toe kende. Dankzij Multi-Sense worden niet alleen de motor-, transmissie- en chassistechnologieën maar ook de comfort- en sfeeruitrusting (verlichting, design van de instrumenten, massagezetel) afgestemd op de wensen van de bestuurder. De vijf beschikbare modi geven de bestuurder het gevoel over ‘meerdere Espaces in één’ te beschikken.


Centraal in het Multi-Sense-systeem staat de vierwielsturing 4Control, die voor het eerst samenwerkt met de elektronisch gestuurde schokdemping om wendbaarheid en veiligheid met rijplezier te verenigen. Dat gevoel van veiligheid wordt trouwens nog versterkt door de brede waaier aan rijhulpmiddelen.


Op motorvlak steunt Nieuwe Espace op de expertise van de motorbouwers van Renault, de pionier van de turbo en de downsizing in de Formule 1, om kleinere motoren te combineren met een automatische EDC-transmissie met dubbele koppeling (6 of 7 versnellingen). Gesterkt door zijn drie hypermoderne motoren met 20 procent lagere verbruiks- en CO2-cijfers, zijn verfijnde stroomlijn (Cx van 0,30) en zijn 250 kilogram lagere gewicht kiest Nieuwe Espace resoluut voor rijplezier en efficiëntie. In het interieur van Nieuwe Espace krijgt rijplezier een heel nieuwe dimensie.

Meer info in het bijgevoegde persbericht !

Documenten

Nieuwe Renault Espace

Voir le document Voir la médiathèque
Pers Renault Group Belux

Pers Renault Group Belux

Documenten

Nieuwe Renault Espace
Nieuwe Renault Espace