Communiqué de presse
Communiqué de presse

Nieuwe Renault Espace, nog meer elegantie en technologie

Renault Espace, waarvan sinds 1984 meer dan 1,3 miljoen exemplaren werden verkocht, is een iconische wagen die zichzelf altijd is blijven heruitvinden. Voor zijn vijfde generatie werd hij volledig geherinterpreteerd en wierp hij zich op als een cross-over met heel wat standing en een uitgesproken design.

Le 25 November 2019

Het INITIALE PARIS-label tilde die herinterpretatie naar ongekende hoogten door de beste knowhow van Renault te bundelen. Deze emblematische versie van Renaults topmodel prikkelde alle zintuigen van de inzittenden: tastzin, gehoor, reukzin, rijsensaties...

Om lange ritten nog serener te laten verlopen beschikt Nieuwe Espace over de nieuwe ‘EASY DRIVE’-rijhulpsystemen: adaptieve LED MATRIX VISION-koplampen – een primeur voor het Renault-gamma – voor een effectievere en veiligere verlichting, alsook de snelweg- en fileassistent als eerste stap naar de zelfrijdende auto, voor meer comfort en rust aan het stuur.

Nieuwe Espace plukt bovendien de vruchten van het ecosysteem Renault EASY CONNECT, dat garant staat voor een nieuwe, geconnecteerde mobiliteitservaring. Het omvat hier het nieuwe multimediasysteem Renault EASY LINK met een centraal scherm van 9,3 duim en is gekoppeld aan een digitaal ‘Driver Display’ van 10,2 duim in het dashboard.

Het rijgedrag van Nieuwe Espace past zich aan de wensen van de bestuurder en de passagiers aan dankzij de MULTI-SENSE-regeling en het 4CONTROL-chassis met vier sturende wielen. In combinatie met de gestuurde schokdemping zorgt 4CONTROL voor een dynamisch en responsief rijgedrag.

Nieuwe Espace is meer dan ooit de vaandeldrager van het merk Renault. Samen met de SUV Koleos, Talisman berline en Talisman Grandtour staat hij aan de top van het Renault-gamma.  Nieuwe Espace zal in de lente 2020 gecommercialiseerd worden.

 

“Sinds 2015 wist het INITIALE PARIS-label meer dan 60 procent van de Espace-kopers te verleiden, wat aangeeft dat zijn herpositionering als hoogwaardige cross-over een succes is. Deze klanten zijn weg van het vernieuwde design en de bijkomende technologieën en houden tegelijk van zijn comfort en volume, twee factoren die al 35 jaar centraal staan in het succes van dit model. Nieuwe Espace belichaamt meer dan ooit het comfort van reizen in business class.” Valérie Candeiller, wereldwijd Directrice marketing Upper cars

Documenten

Nieuwe Renault Espace, nog meer elegantie en technologie

Voir le document Voir la médiathèque
Pers Renault Group Belux

Pers Renault Group Belux

Documenten

Nieuwe Renault Espace, nog meer elegantie en technologie
Nieuwe Renault Espace, nog meer elegantie en technologie