Communiqué de presse
Communiqué de presse

‘New Captur Lounge’ op 10 september op het Forum van Messe Frankfurt

PREMIÈRE VOOR NIEUWE RENAULT CAPTUR OP EERSTE PERSDAG VAN IAA – ‘NEW CAPTUR TALK’ MET THIERRY BOLLORÉ EN LAURENS VAN DEN ACKER

Le 09 September 2019

Nieuwe Renault Captur wordt eind 2019 gelanceerd. In het kader van een exclusieve, dagvullende presentatie voor de pers (‘NEW CAPTUR LOUNGE’) zal Renault de tweede generatie van zijn bestseller voor het eerst live voorstellen op de eerste persdag van de IAA. Het hoogtepunt wordt de ‘NEW CAPTUR TALK’ om 14 uur met Thierry Bolloré (CEO van Renault S.A.) en Laurens Van Den Acker (designbaas bij Renault). De ‘NEW CAPTUR LOUNGE’ " op 10 september 2019 in het Forum van Messe Frankfurt, vlak naast de Festhalle, zal van 8 tot 18 uur geopend zijn voor journalisten met een accreditatie voor de IAA.

Als u dit jaar de IAA in Frankfurt bezoekt, zouden we u graag verwelkomen bij de ‘New CAPTUR TALK’ (14 uur) met Thierry Bolloré en Laurens Van Den Acker. Deze presentatie wordt gevolgd door een live vragenronde met beide sprekers.

Binnen de context van de ‘NEW CAPTUR LOUNGE’ (8 tot 18 uur) zullen er nog andere hooggeplaatste vertegenwoordigers en deskundigen van het merk beschikbaar zijn voor gesprekken over het design, de technologie en de motoren van nieuwe Captur.

Met meer dan 1,5 miljoen verkochte exemplaren is Renault Captur de meest verkochte stads-SUV van Europa. Het nieuwe model weet opnieuw te overtuigen met een nog meer gedrongen design, een volledig nieuw en hoogwaardig interieur en een volledig nieuw motorgamma. Vanaf 2020 komt daar ook Renaults eerste plug-inhybrideversie bij. Andere hoogtepunten zijn de snelweg- en fileassistent, die voor het eerst wordt aangeboden op dit model, en het nieuwe, genetwerkte online multimediasysteem EASY LINK. Nieuwe Renault Captur zal in België en Luxemburg gecommercialiseerd worden eind 2019.

‘NEW CAPTUR TALK’ met Thierry Bolloré en Laurens van den Acker: 10 september 2019, 14 uur in Forum Messe Frankfurt (Panoramazaal, 1ste verdieping), vlak naast de Festhalle van Messe Frankfurt, waar de IAA plaatsvindt.

‘NEW CAPTUR LOUNGE’: 10 september 2019, 8 tot 18 uur in Forum Messe Frankfurt (Panoramazaal, 1ste verdieping), vlak naast de Festhalle van Messe Frankfurt, waar de IAA plaatsvindt.

Documenten

‘New Captur Lounge’ op 10 september op het Forum van Messe Frankfurt

Voir le document Voir la médiathèque
Pers Renault Group Belux

Pers Renault Group Belux

Documenten

‘New Captur Lounge’ op 10 september op het Forum van Messe Frankfurt
‘New Captur Lounge’ op 10 september op het Forum van Messe Frankfurt