Communiqué de presse
Communiqué de presse

MEER DAN 100.000 DACIA-KLANTEN KOZEN VOOR UP&GO  

  • UP&GO: een aanbod rijkelijk uitgeruste versies (UP), prioritair geleverd (GO) en steeds aan de Dacia-prijs

 

  • Dacia overschreed deze zomer de 100.000 UP&GO-leveringen sinds de lancering in september 2021

Het UP&GO-aanbod beantwoordt aan de behoeften van Dacia-klanten: een zeer goed uitgeruste nieuwe wagen (UP) die sneller geleverd wordt (GO).

 

Met dit aanbod wordt het klantenparcours vereenvoudigd. Bij de configuratie van de wagen hoeft de klant enkel nog de kleur, de motorversie en zijn concessiehouder te kiezen: een eenvoudige en doeltreffende oplossing ‘à la Dacia’.

Het aanbod kan van land tot land verschillen naargelang de kenmerken van de markt, maar het principe van eenvoud blijft altijd hetzelfde: wagens die al geconfigureerd zijn op basis van de versies en opties die bij de klanten van het merk het meest in de smaak vallen, nog steeds aan de Dacia-prijs. 

  

Met het UP&GO-aanbod worden de leveringstermijnen beperkt dankzij een geoptimaliseerd industrieel en distributieproces tot aan de levering van de wagen: de UP&GO-modellen krijgen voorrang in hun productiecyclus en in hun transport naar de concessiehouder.

 

Hiermee kunnen klanten die dit aanbod kiezen binnen een kortere termijn een uitgebreid model verkrijgen. 

Le 22 September 2023

Het UP&GO-aanbod werd in september 2021 gelanceerd in 4 landen (Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland), enkel voor Duster.

Dat verliep zo succesvol dat het aanbod in 2022 werd uitgebreid naar andere landen (Roemenië, België, Marokko, Portugal) en naar bijkomende modellen (Jogger en Sandero Stepway).

In 2023 breidt het aanbod verder uit naar 5 andere landen (Polen, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk).

Het aanbod is voortaan ook verkrijgbaar op Logan in Roemenië. 

 

In België zijn de volgende motorversies verkrijgbaar:

  • Sandero Stepway Extreme TCE 90 en TCE 110
  • Duster Journey+ ECO-G en TCE 130

 

Twee jaar na de lancering is het UP&GO-aanbod een succes met meer dan 100.000 leveringen aan klanten. Het aanbod is beschikbaar in de concessie en online.

 

 

Documenten

MEER DAN 100.000 DACIA-KLANTEN KOZEN VOOR UP&GO (WORD)

MEER DAN 100.000 DACIA-KLANTEN KOZEN VOOR UP&GO (PDF)

Voir les documents

Geboren in 1968 en vervolgens opnieuw gelanceerd door Renault Group in 2004 in heel Europa en de landen van het Middellandse-Zeegebied, heeft Dacia altijd auto's aangeboden met de beste prijs-kwaliteitverhouding en voortdurend opnieuw gedefinieerd wat essentieel is. Dacia, een disruptief merk, ontwerpt voertuigen die eenvoudig, veelzijdig, betrouwbaar en afgestemd zijn op de levensstijl van de klant. Dacia-modellen zijn maatstaven op de markt geworden: Logan, de nieuwe auto tegen tweedehandsprijzen; Sandero, sinds 2017 jaarlijks de bestverkochte auto aan Europese particulieren; Duster, sinds 2018 de bestverkochte SUV voor particulieren in Europa; Spring, de kampioen van toegankelijke elektrische mobiliteit; Jogger de veelzijdige gezinsauto uit het C-segment. Dacia is aanwezig in 44 landen en heeft sinds 2004 meer dan 8 miljoen voertuigen verkocht. Op de Belgisch-Luxemburgse markt bekleedde het merk Dacia eind 2022 de 9de plaats in de rangschikking van personenwagens en bedrijfsvoertuigen. Bij de verkoop aan particulieren veroverde Dacia de eerste plaats met een marktaandeel van 8,7% dankzij het bevestigde succes van de derde generatie van Sandero en de SUV Dacia Duster. Nieuwe Sandero, die sinds januari 2021 wordt gecommercialiseerd, stond comfortabel op de eerste plaats in de verkoop aan particulieren voor alle segmenten samen, gevolgd door Dacia Duster. Dacia Duster werd bovendien als eerste SUV in het C-segment aan particulieren verkocht.Documenten

MEER DAN 100.000 DACIA-KLANTEN KOZEN VOOR UP&GO (WORD)
MEER DAN 100.000 DACIA-KLANTEN KOZEN VOOR UP&GO (PDF)
MEER DAN 100.000 DACIA-KLANTEN KOZEN VOOR UP&GO (WORD)
MEER DAN 100.000 DACIA-KLANTEN KOZEN VOOR UP&GO (PDF)

Geboren in 1968 en vervolgens opnieuw gelanceerd door Renault Group in 2004 in heel Europa en de landen van het Middellandse-Zeegebied, heeft Dacia altijd auto's aangeboden met de beste prijs-kwaliteitverhouding en voortdurend opnieuw gedefinieerd wat essentieel is. Dacia, een disruptief merk, ontwerpt voertuigen die eenvoudig, veelzijdig, betrouwbaar en afgestemd zijn op de levensstijl van de klant. Dacia-modellen zijn maatstaven op de markt geworden: Logan, de nieuwe auto tegen tweedehandsprijzen; Sandero, sinds 2017 jaarlijks de bestverkochte auto aan Europese particulieren; Duster, sinds 2018 de bestverkochte SUV voor particulieren in Europa; Spring, de kampioen van toegankelijke elektrische mobiliteit; Jogger de veelzijdige gezinsauto uit het C-segment. Dacia is aanwezig in 44 landen en heeft sinds 2004 meer dan 8 miljoen voertuigen verkocht. Op de Belgisch-Luxemburgse markt bekleedde het merk Dacia eind 2022 de 9de plaats in de rangschikking van personenwagens en bedrijfsvoertuigen. Bij de verkoop aan particulieren veroverde Dacia de eerste plaats met een marktaandeel van 8,7% dankzij het bevestigde succes van de derde generatie van Sandero en de SUV Dacia Duster. Nieuwe Sandero, die sinds januari 2021 wordt gecommercialiseerd, stond comfortabel op de eerste plaats in de verkoop aan particulieren voor alle segmenten samen, gevolgd door Dacia Duster. Dacia Duster werd bovendien als eerste SUV in het C-segment aan particulieren verkocht.