Communiqué de presse
Communiqué de presse

Lancering van nieuwe Renault Espace met Kevin Spacey

Le 13 April 2015

In 1984 lanceerde Renault met Espace de monovolume, een nieuw wagenconcept dat de markt compleet zou veranderen en waarvoor enkele jaren later een ware reclamesaga zou ontstaan met als centraal thema "En als echte luxe nu eens ruimte was?".

In 2015 vindt Renault Espace opnieuw uit. Hij krijgt de vloeiende en robuuste lijnen van een grote cross-over en een unieke nieuwe uitrusting waarmee hij zich onderscheidt door een interieurbeleving en rijgedrag die kunnen worden gepersonaliseerd dankzij het unieke Renault Multi-Sense.

Voor de lancering van de nieuwe grote cross-over, de speerpunt van het merk, hebben Renault en Publicis een campagne ontwikkeld met "tijd", een belangrijke waarde voor de doelgroep, als centraal thema. Ze krijgt de titel "Make your Time great" en positioneert nieuwe Espace als een wagen die zijn bestuurders een andere perceptie aanbiedt van de tijd waarover ze beschikken.

Om het concept concreet vorm te geven en een veeleisend cliënteel aan te spreken hebben Publicis en Renault ervoor gekozen samen te werken met steracteur Kevin Spacey. Een keuze die voor de hand lag voor de buitengewone lancering gezien enerzijds de bijzonder gevulde en unieke carrière van Kevin Spacey en anderzijds zijn charismatische persoonlijkheid.

In de film heeft Kevin Spacey het over zijn carrière aan de hand van zijn bekendste rollen (American Beauty, Usual Suspects en House of Cards) en laat hij ons kennismaken met nieuwe Renault Espace.

De campagne vernieuwt met de mogelijkheid om unieke facetten van Kevin Spacey te ontdekken in 5 online filmpjes waarin hij dieper en intiemer ingaat op zijn carrière, zijn beweegredenen en verlangens.

De campagne wordt vervolledigd met 3 print visuals waarop Kevin Spacey en nieuwe Renault Espace te zien zijn op enkele spectaculaire plekken.

Op de website www.espace.renault.com wordt een uitgebreide campagne gelanceerd met verschillende acties op de sociale netwerken, banners en exclusieve content (interview, behind the scenes ...).

De campagne loopt vanaf 15 april en gaat van start in Frankrijk, gevolgd door de rest van Europa.

Documenten

Lancering van nieuwe Renault Espace met Kevin Spacey

Voir le document Voir la médiathèque
Pers Renault Group Belux

Pers Renault Group Belux

Documenten

Lancering van nieuwe Renault Espace met Kevin Spacey
Lancering van nieuwe Renault Espace met Kevin Spacey