Communiqué de presse
Communiqué de presse

Innovations@Renaut 2014

Le 11 December 2014

Innovatie maakt een essentieel deel uit van de identiteit van Renault . Onze meest recente voertuigen en zij die de komende maanden nog zullen volgen, zijn uitgerust met nieuwe technieken gericht op de noden en verwachtingen van de klanten. Ze dragen bij tot de duurzame en voor iedereen toegankelijke mobiliteit waarnaar het bedrijf streeft.

Nauwelijks enkele weken nadat Renault de Nieuwe Espace en het ultrazuinige prototype EOLAB met een laag verbruik onthulde, gaat het merk nog een stap verder. De constructeur licht een tipje van de sluier op over twee innovaties die in 2015 op de markt komen. U zal in avant-première kennismaken met de nieuwe elektrische motor van Renault, die compacter en tegelijkertijd performanter is. Daarnaast krijgt u ook een moderne turbobenzinemotor aangepast voor lpg te zien, die met zijn technologie de brandstoffactuur verlaagt.

Innovations@Renault is ook de gelegenheid om innovatieve toekomstplannen te schetsen door de nieuwe mogelijkheden in mobiliteit te verkennen. Renault biedt u een blik achter de schermen van zijn onderzoeksprojecten aan de hand van drie prototypes die het merk samen met zijn partners werden ontwikkeld: een prototype voor een bedrijfswagen met 'mild-hybrid'-dieselaandrijving (project HydiVU), een verkennend concept voor een erg kleine en zuinige tweetakt-dieselmotor (project POWERFUL) en een prototype voor een klein voertuig voor thuisbezorgingen op basis van Twizy (project VELUD).

Meer info in het bijgevoegde persdossier !

Documenten

Innovations@Renaut 2014

Innovations@Renault 2014

Voir les documents Voir la médiathèque
Pers Renault Group Belux

Pers Renault Group Belux

Documenten

Innovations@Renaut 2014
Innovations@Renault 2014
Innovations@Renaut 2014
Innovations@Renault 2014