Communiqué de presse
Communiqué de presse

HET DEALER NETWERK IS KLAAR VOOR DE HERSTART VAN ACTIVITEITEN

Na een verplichte sluiting van enkele weken hebben de Renault/Dacia-concessies in België sinds maandag 11 mei opnieuw hun showrooms geopend. Het verdelersnet kan zijn klanten opnieuw de gebruikelijke persoonlijke service bieden in advies en ondersteuning bij hun keuzes.

Renault België Luxemburg begeleidt zijn handelspartners door beschermingsmateriaal te leveren en door methodes en standaarden vast te leggen die moeten worden toegepast tijdens de COVID-19-crisis.

Le 12 Mei 2020

Olivier Jean, Country Operations Director van Renault België Luxemburg“Een deel van de werkplaatsen bleef tijdens de lockdown geopend voor dringende herstellingen, volgens de regels opgesteld door de overheid. Maar vanaf deze week kunnen we ook de showroomverkopen en de leveringen hernemen. Onze concessiehouders staan klaar en kijken ernaar uit om hun klanten opnieuw te mogen ontvangen; Samen met hun teams hebben ze alle aanbevolen beschermingsmaatregelen geïmplementeerd en zich goed voorbereid, met één doel: de veiligheid en de gezondheid van klanten en werknemers garanderen.”


Renault België Luxemburg begeleidt zijn partners in het distributienet bij het hernemen van de activiteiten. Er werd een gids opgesteld met duidelijke aanbevelingen over de afstandsregels en de hygiënemaatregelen die moeten worden nageleefd in alle verkoop- en naverkoopactiviteiten. Het gaat onder meer om de essentiële vereisten voor showroombezoeken en de normen voor de voorbereiding en levering van nieuwe voertuigen.

De importeur heeft ook een productgamma ontwikkeld voor bescherming, reiniging en ontsmetting.

 
Renault België Luxemburg zal binnenkort ook zijn nationale communicatiecampagne opstarten om een geslaagde heropstart in het commerciële netwerk te verzekeren. In een eerste fase zal de nadruk worden gelegd op de communicatie rond de stadswagens Renault ZOE en Renault Clio en het “Anniversary”-gamma van Dacia. Voor de heropstart van de verkoopactiviteiten kunnen de klanten genieten van uitzonderlijke voorwaarden op stockwagens met klantenvoordelen tot € 8.000 en financieringen aan 0%.

Documenten

Groupe Renault - Netwerk Herstart Activiteiten

Voir les documents Voir la médiathèque

Documenten

Groupe Renault - Netwerk Herstart Activiteiten
Groupe Renault - Netwerk Herstart Activiteiten