Communiqué de presse
Communiqué de presse

Groupe Renault en Kaufman & Broad lanceren een uniek aanbod

  • Exclusief aanbod: verhuur op lange termijn van een Renault ZOE tegen 90 euro/maand voor de kopers van een "Feel Wood"-woning in Villepreux

  • Groupe Renault, het nummer één in elektrische mobiliteit, ontwikkelt elektrische ecosystemen om een handige, toegankelijke en duurzame mobiliteit te stimuleren.

Le 27 Mei 2019

Groupe Renault, het nummer één in elektrische mobiliteit in Europa, en Kaufman & Broad, een grote speler uit de vastgoedsector, hebben zopas een aanbod gelanceerd waarbij een Renault ZOE gehuurd kan worden tegen voorkeurtarief als een woning uit de "Feel Wood"-portefeuille in Villepreux (78) wordt aangekocht.

 

Duurzame mobiliteit koppelen aan milieubewust wonen

"Feel Wood", een nieuw vastgoedproject ontwikkeld vanuit een milieubewust perspectief dat wonen, gebruik van hernieuwbare energie en mobiliteit in zich verenigt, zet in op milieubewustzijn en een globale visie op de koolstofvoetafdruk van gebruikers voor wonen en mobiliteit. Elektrische mobiliteit wordt opgevat als iets dat verdergaat dan de auto en moet zich integreren in globale oplossingen die ook wonen omvatten.

Met een exclusieve formule voor de verhuur op lange termijn van een elektrische ZOE tegen uitzonderlijke voorwaarden, die beschikbaar is voor alle toekomstige kopers van een woning uit het "Feel Wood"-project, vormt dit programma de eerste concrete toepassing van het partnership tussen Groupe Renault en de Groep Kaufman & Broad. De aangeboden formule geeft uitdrukking aan de gezamenlijke wil van Groupe Renault en Kaufman & Broad om gedrag te veranderen door iedereen de mogelijkheid te bieden milieubewuster te gaan leven om samen een duurzamere stad te creëren.

Het aanbod voor de verhuur op lange termijn van een Renault ZOE (versie Life, 37 maanden) bestaat uit:

-          Een huurprijs van € 90/maand, inclusief de huur van de batterij en de levenslange garantie daarop, goed voor een besparing van € 60/maand.

-          Een eerste huurbedrag van slechts € 1.000, na aftrek van de milieubonus van € 6.000 en een bijdrage door Kaufman & Broad van € 5.000.

 

En voor een handig dagelijks gebruik worden alle parkeerplaatsen en de garages van de woningen uitgerust met laders voor elektrische voertuigen.

"Groupe Renault heeft als ambitie elektrische mobiliteit voor iedereen toegankelijk te maken. We zijn blij daarin opnieuw een stap te kunnen zetten dankzij ons partnership met Kaufman & Broad. Dit eerste concrete project laat zien dat het belangrijk is verder te gaan dan enkel de auto om betaalbare en handige oplossingen te ontwikkelen rond de elektrische auto, " aldus Gilles Normand, Directeur elektrische wagens.
"We zijn zeer trots dit nieuwe project met appartementen en houtskeletwoningen te kunnen voorstellen. Hout is het materiaal van de toekomst voor verantwoord bouwen en minder vervuilende steden. Het programma is ook de gelegenheid om ons partnership met Groupe Renault concreet te maken door tegen voordelige prijzen elektrische voertuigen aan te bieden. Met "Feel Wood" hebben we meer dan ooit een alomvattende visie op milieubewust wonen in de stad, " aldus Nordine Hachemi, Voorzitter-Algemeen Directeur van Kaufman & Broad.

De woning van morgen om het milieu te beschermen

"Feel Wood", dat zich volledig inpast in het landschap van Plaine de Versailles, bestaat uit 12 losstaande houtskeletwoningen met 3 of 4 kamers en een wooneenheid met 20 appartementen met 2 tot 5 kamers. Het volledige vastgoedproject werd ontwikkeld met het oog op het BEPOS-label. De woningen zullen meer energie produceren dan ze verbruiken dankzij zonnepanelen op alle daken, die energie genereren voor de radiatoren, de boiler en de verlichting van de woning.

Het houten skelet van de woningen biedt een betere thermische isolatie en verhoogt de kwaliteit van de omgevingslucht dankzij een zeer goede regeling van de vochtigheid. Hout, dat 100% hernieuwbaar en recycleerbaar is, maakt het mogelijk een positieve koolstofbalans te realiseren voor meer verantwoord wonen.

Als extra engagement tot verantwoord bouwen en om vervuilende uitstoot te beperken, voorziet het vastgoedproject ook in verschillende zaken om bouwen in de stad duurzamer te maken, zoals:

- Natuurlijke verlichting in de gemeenschappelijke ruimtes om het elektriciteitsverbruik te beperken

- Energieproducerende liften

- Regenwaterrecuperatie

- Collectieve en afzonderlijke composteringszones

- Opwaardering van de trap in de gemeenschappelijke ruimtes om gebruikers te stimuleren die vaker te gebruiken.

 

Over Groupe Renault

Groupe Renault, autoconstructeur sinds 1898, is een internationale groep die in 134 landen aanwezig is en in 2018 bijna 3,9 miljoen voertuigen verkocht. Groupe Renault telt vandaag ruim 180.000 medewerkers en beschikt wereldwijd over 36 productievestigingen en 12.700 verkooppunten.

Om de grote technologische uitdagingen van de toekomst aan te gaan en een strategie van rendabele groei te voeren, steunt Groupe Renault op haar internationale ontwikkeling. Groupe Renault zet in op de complementariteit van haar vijf merken (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine en LADA), elektrische voertuigen, en haar unieke alliantie met Nissan en Mitsubishi Motors. Met een 100% Renault-team in het Wereldkampioenschap Formule 1 sinds 2016 is de autosport een uithangbord voor de innovatie en de naamsbekendheid van Renault.

Voor meer informatie over Renaults engagement op het gebied van elektrische mobiliteit, kunt u terecht op easyelectriclife

 

Over Kaufman & Broad

KAUFMAN & BROAD is al 50 jaar actief in het ontwerpen, ontwikkelen, laten bouwen en verkopen van appartementen, huizen, woon-zorgcentra, handelszaken, bedrijfsruimtes en kantoorgebouwen.

Als echte stadsarchitect en ontwikkelaar van nieuwe wijken en grote stadsprojecten voor de Franse overheden is KAUFMAN & BROAD door de combinatie van grootte, rendabiliteit en een sterk merk een van de belangrijkste ontwikkelaars-bouwmeesters in Frankrijk.

Voor meer informatie: www.kaufmanbroad.fr

 

Documenten

Groupe Renault en Kaufman & Broad lanceren een uniek aanbod

Voir le document Voir la médiathèque
Pers Renault Group Belux

Pers Renault Group Belux

Documenten

Groupe Renault en Kaufman & Broad lanceren een uniek aanbod
Groupe Renault en Kaufman & Broad lanceren een uniek aanbod