Communiqué de presse
Communiqué de presse

F1 Spa-Francorchamps : de Tribune "18-28, powered by Renault"

Le 14 Juni 2013

Ter gelegenheid van de 2013 Formula One Shell Belgian Grand Prix , stelt Renault België Luxemburg, in samenwerking met Spa Grand Prix, een tribune voor aan een uitzonderlijk tarief en exclusief toegankelijk voor jongeren van 18 tot 28 jaar : “18-28, powered by Renault”.

De 2013 Formula One Shell Grand Prix zal dit jaar plaatsvinden van 23 tot 25 augustus.

Om meer jongeren naar één van de grootste Belgische sportevenementen aan te trekken, hebben Renault en Spa Grand Prix het initiatief genomen om een tribune te openen die aan een uitzonderlijk tarief exclusief toegankelijk zal zijn voor jongeren van 18 tot 28 jaar.

Een “deelbaar” ticket

Jonge Formule 1-fans kunnen op deze manier voor slechts 100€ de Grote Prijs Formule 1 live beleven vanop de “18-28” tribune.

De jeugdige autofans zullen hun ticket ter waarde van 225€ immers kunnen delen en opsplitsen met vrienden, broers, zussen, neven, nichten,…hetzij 50€ voor de vrije testritten op vrijdag, 75€ voor de kwalificaties op zaterdag en 100€ voor de Grote Prijs Formule 1 op zondag.

Om dit exclusief aanbod te promoten bij de jongeren, zal Renault België Luxemburg “promo teams” inzetten die deze zomer heel België zullen rondreizen aan het stuur van Renault Clio, speciaal in de kleuren gezet van “18-28, powered by Renault”.

Praktisch

De tribune “18-28” zal aan Blanchimont opgesteld worden met een prachtig zicht op het circuit en de voorbijrazende wagens.

De “18-28” tickets kunnen exclusief besteld worden via de site www.spagrandprix.com of www.spangrandprix.com/18-28 . Aan de ingang van de tribune zal een identiteitscontrole worden uitgevoerd.

De parking, geldig voor de drie dagen van het Grote Prijs weekend, is in de prijs inbegrepen.

Naast het pure F1-spektakel, zullen er rijvaardigheidsstages te winnen zijn en verschillende animaties worden aangeboden. Enkele jongeren zullen zelfs de F1-paddock kunnen bezoeken en een kijkje kunnen nemen achter de schermen van de partner-teams van Renault.

“18-28, powered by Renault”, een unieke gelegenheid om de Formule 1 te beleven onder jongeren aan een betaalbare prijs.

HD-foto’s van Renault Clio “18-28” beschikbaar op aanvraag: regine.bartholome@renault.be

Documenten

F1 Spa-Francorchamps : de Tribune "18-28, powered by Renault"

Voir le document
Pers Renault Group Belux

Pers Renault Group Belux

Documenten

F1 Spa-Francorchamps : de Tribune "18-28, powered by Renault"
F1 Spa-Francorchamps : de Tribune "18-28, powered by Renault"