Communiqué de presse
Communiqué de presse

Eerste Twingo SCE 70 S&S geleverd aan Bond Moyson Oost-Vlaanderen

Le 30 Maart 2015

Dankzij een vloot van een 100-tal Twingo’s zal de mutualiteit thuiszorg kunnen verstrekken aan zijn leden in Oost-Vlaanderen

Bond Moyson Oost-Vlaanderen , de Oost-Vlaamse afdeling van het Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten, heeft zopas zijn eerste Renault Twingo’s SCe 70 S&S in ontvangst genomen. De organisatie is van plan meer dan 100 nieuwe Twingo’s te kopen, die Bond Moyson Oost-Vlaanderen vooral zal gebruiken om thuiszorg te verstrekken aan zijn leden.

De verantwoordelijken van de mutualiteit vielen voor zowel de kwaliteiten van de 1.0 S&S-motor met 70 pk (laag verbruik, lage uitstoot, Start&Stop-systeem) als de praktische eigenschappen van de Twingo: gemakkelijke toegang, grote binnenruimte en kleine draaicirkel. Voor Bond Moyson is de Twingo een ideaal mobiliteitspakket, dat perfect bij zijn missie past. Dat wordt ook benadrukt door Dhr. Wim Vergauwen, fleetverantwoordelijke bij Bond Moyson Oost-Vlaanderen: “Onze medewerkers zijn vooral actief in een stedelijke omgeving, met veel verkeer en veelvuldige stops. De Twingo leek ons dan ook de ideale wagen: klein en wendbaar, met een ongeëvenaarde draaicirkel en tegelijkertijd een ruim en comfortabel interieur. Het is bovendien een mooie, trendy auto. Dat zal ons personeel sterk motiveren!”

Renault heeft al langer een nauwe band met Bond Moyson Oost-Vlaanderen. De afgelopen 15 jaar bestond de vloot voor 80% uit diverse Renault-modellen, zoals de Kangoo, Trafic, Master, Mégane of Scénic. Al deze voertuigen worden geleverd door Garage Mahy in Gent, die ook instaat voor het onderhoud en de dienst na verkoop, tot de volledige tevredenheid van de klant. “Voor ons is Renault synoniem met betrouwbaarheid en goede dienstverlening” , benadrukt Dhr. Vergauwen.

“We voelen ons vereerd door het vertrouwen van Bond Moyson Oost-Vlaanderen en hun trouw aan onze producten en diensten,” aldus Michel Perin, Directeur Verkoop Ondernemingen bij Renault België Luxemburg. “We zijn blij dat deze organisatie met een sociale roeping opnieuw voor Renault heeft gekozen, in dit geval voor de Twingo SCe 70 S&S. Dat bewijst dat ons ‘kleintje’ ook aan meer specifieke mobiliteitseisen kan voldoen.”

Documenten

Eerste Twingo SCE 70 S&S geleverd aan Bond Moyson Oost-Vlaanderen

Voir le document Voir la médiathèque
Pers Renault Group Belux

Pers Renault Group Belux

Documenten

Eerste Twingo SCE 70 S&S geleverd aan Bond Moyson Oost-Vlaanderen
Eerste Twingo SCE 70 S&S geleverd aan Bond Moyson Oost-Vlaanderen