Communiqué de presse
Communiqué de presse

"DEALER OF THE YEAR” RENAULT BELOONT ZIJN BESTE CONCESSIEHOUDERS

In 2014 hebben meer dan 2.000 concessiehouders van de Renault-groep in 35 landen deelgenomen aan de 'Dealer Of The Year' challenge.

Jérôme Stoll, Gedelegeerd Directeur Prestaties en Commercieel Directeur van de Groep heeft de beste 100 onder hen uitgenodigd voor de prijsuitreikingsceremonie op 10 april.

Le 17 April 2015

Ieder jaar beloont de 'Dealer of the Year' challenge de beste concessiehouders van de Groep inzake:

  • verkoopvolume van nieuwe voertuigen, wisselstukken, accessoires en servicecontracten
  • rentabiliteit
  • kwaliteit van de dienstverlening in de verkoop en de dienst-na-verkoop

De uitreiking van de prijzen aan de 96 laureaten van het jaar 2014 vond plaats op 10 april in het Technocentre Renault in de regio Parijs. Jérôme Stoll, Gedelegeerd Directeur Prestaties en Commercieel Directeur van de Groep benadrukte er ook de professionaliteit van de elite van het Renault net. Hij herhaalde het belang van het net voor het overbrengen naar de klant van de waarde van de merken, de producten en de dienstverlening van de Groep, hun belangrijke rol inzake klantentevredenheid en klantenbinding.

Renault heeft klantentevredenheid, zowel in de verkoop als de dienstverlening na verkoop, altijd hoog in het vaandel gedragen. Renault is zich bewust van de diverse profielen van zijn klanten en hun verwachtingen en zet zich in om zo goed mogelijk aan die verwachtingen te voldoen en dat op alle interactieniveaus: zowel op de digitale platforms, in de concessies als met de Dienst Klantenrelaties.

Om beter tegemoet te komen aan de verwachtingen van de klant versnelt Renault de uitwerking van zijn nieuw showroom-concept. Renault Store werd in 2013 gelanceerd en werd al in meer dan 1.200 concessies overal ter wereld geïmplementeerd.

"Ons gemeenschappelijk succes, van de constructeur en het net, hangt af van de kwaliteit van onze dienstverlening aan de klant. Als we niet aan de verwachtingen voldoen zullen ze zich op de concurrentie richten. Dan blijft er niets over van onze inspanningen om mooie en aantrekkelijke producten op de markt te brengen..." verklaarde Jérôme Stoll, Gedelegeerd Directeur Prestaties en Commercieel Directeur van de Renault-groep.

Groep Valckenier (Aalst), Omniacars (Bergen) en RRG België worden in België beloond.

Documenten

"DEALER OF THE YEAR” RENAULT BELOONT ZIJN BESTE CONCESSIEHOUDERS

Voir le document Voir la médiathèque

Documenten

"DEALER OF THE YEAR” RENAULT BELOONT ZIJN BESTE CONCESSIEHOUDERS
"DEALER OF THE YEAR” RENAULT BELOONT ZIJN BESTE CONCESSIEHOUDERS