Communiqué de presse
Communiqué de presse

Dacia organiseert zijn eerste Belgische picknick op het grasveld van Couleur Café

Le 04 Mei 2018

Op 1 juli aanstaande reserveert de Dacia Cherry Club van België het Festival Couleur Café helemaal voor zijn leden en organiseert de club een grote picknick aan de voet van het Atomium.

  • Dacia introduceert zijn picknickcultuur nu ook België.
  • Op 1 juli reserveert Dacia de site van het Festival Couleur Café voor zijn bevoorrechte klanten.
  • 500 leden van de Dacia Cherry Club kunnen samen met hun gezin genieten van een ontbijt, een privéconcert en talloze attracties.
  • Het wordt de eerste Belgische bijeenkomst van de Dacia-gemeenschap tegen de achtergrond van wereldmuziek.

In Frankrijk is de grote jaarlijkse picknick intussen uitgegroeid tot een niet te missen evenement. Via de Dacia Cherry Club komt het concept nu dus ook naar België. Deze club verenigt alle Belgische klanten met een passie voor Dacia en biedt hen niet alleen verscheidene product- en servicevoordelen maar ook uitnodigingen voor exclusieve evenementen.

Op 1 juli worden 500 leden van de Dacia Cherry Club dus uitgenodigd om samen met hun gezin te genieten van de eerste Belgische picknick van het merk. Het evenement vindt plaats in het hart van het Festival Couleur Café, dat door Dacia wordt gesponsord. Speciaal voor die gelegenheid privatiseert Dacia België het festivalterrein op zondag 1 juli van 10 tot 14 uur .

De leden van de Dacia Cherry Club worden met hun gezin ontvangen op een privéparking, waar hen een ontbijt en een picknickdeken wacht. Een fanfare begeleidt de deelnemers van de Dacia-ruimte naar het Festival. Animaties die aan de gezinnen worden aangeboden zijn onder meer Salsalessen in de befaamde Mamafoufou-bar van het Festival, make-upsessies en een wereldkermis met unieke activiteiten voor het hele gezin.

‘s Middags worden de deelnemers getrakteerd op een picknick in het groene park van het Festival en op de klanken van een privéconcert door de alter latino-groep "CHICOS y MENDES". Wie ook na 14 uur nog wil blijven genieten kan via Dacia korting krijgen op de ticketprijzen voor de laatste dag van het Festival Couleur Café, dat halfweg de namiddag van start gaat. Kortom, een leuk gezinsevenement dat zonder twijfel de basis legt voor een lange reeks van evenementen voor de Belgische Dacia-gemeenschap.

Over de Dacia Cherry Club : deze club verenigt de Belgische liefhebbers van het merk Dacia. De bevoorrechte klanten genieten van exclusieve aanbiedingen en voordelige prijzen om hun Dacia te onderhouden en uit te rusten. De club biedt haar leden ook tal van wedstrijden en uitnodigingen voor exclusieve evenementen van het merk. De Dacia Cherry Club telt momenteel 90.000 leden in België. Meer info op www.daciacherryclub.be .

Over het Festival Couleur Café : dit wereldmuziekfestival, dat hiphop, soul, funk, reggae, afro, latinomuziek en andere stijlen verenigt, ontvangt zo’n 60.000 bezoekers uit heel België. Dit jaar vindt het evenement op vrijdag 29 juni, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli plaats aan het Atomium te 1020 Brussel. Als partner van het Festival zal Dacia gedurende het hele evenement een Duster tentoonstellen. Info: www.couleurcafe.be .

Documenten

Dacia organiseert zijn eerste Belgische picknick op het grasveld van Couleur Café

Voir le document Voir la médiathèque
Pers Renault Group Belux

Pers Renault Group Belux

Documenten

Dacia organiseert zijn eerste Belgische picknick op het grasveld van Couleur Café
Dacia organiseert zijn eerste Belgische picknick op het grasveld van Couleur Café