Communiqué de presse
Communiqué de presse

Alpine A110S

  • De A110S als topmodel van het A110-gamma

  • Een intense Alpine-ervaring voor elke dag

  • Geraffineerde designelementen die het sportieve karakter van de A110S benadrukken

  • Meer vermogen en een specifieke chassisafstelling

  • Vanaf 66.900 € in België

Le 22 Oktober 2019

 

De A110S staat borg voor een intense Alpine-ervaring. Hij blijft trouw aan de tijdloze principes van het merk: lichtheid, wendbaarheid en rijplezier. Patrick Marinoff, Algemeen Directeur van Alpine

 

Met de komst van de A110S is er nu een A110 voor elke rijstijl en elke smaak. Patrick Marinoff, Algemeen Directeur van Alpine

 

Met zijn uitgesproken sportieve persoonlijkheid en zijn krachtige stijl vervoegt de A110S de A110 Pure en A110 Légende. De A110S positioneert zich helemaal aan de top van het A110-gamma als een lichte coupé met een hoger motorvermogen, een specifieke chassisafstelling en verfijnde designelementen.

 

Bij het ontwerp van de A110S stonden een accurate besturing en een onberispelijke stabiliteit bij hoge snelheden bovenaan het prioriteitenlijstje. Zijn uitgesproken stijl, zijn aandacht voor details en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals koolstofvezel en Dinamica onderstrepen het compromisloze karakter van de A110S.

 

De A110S blijft trouw aan de tijdloze principes van het merk: compacte afmetingen, een laag gewicht en prestaties door middel van wendbaarheid. De tweezitscoupé met centraal achterin geplaatste motor ontwikkelt 292 pk voor een bescheiden gewicht van 1.114 kilogram. Hij toont zich erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig in het dagelijkse verkeer en staat bij alle snelheden garant voor een hoogstaand rijplezier en sterke sensaties.

Documenten

Alpine A110S

Alpine A110 - Tarieven en Specificaties

Voir les documents Voir la médiathèque
Pers Renault Group Belux

Pers Renault Group Belux

Médiathèque

Documenten

Alpine A110S
Alpine A110 - Tarieven en Specificaties
Alpine A110S
Alpine A110 - Tarieven en Specificaties